Main banner
top_hero_banner

Για μία σωστή και έγκυρη διάγνωση

Εξεταστικές διαδικασίες με ακρίβεια

Η αποστολή μας βρίσκεται στον πυρήνα της ύπαρξής μας, να διαμορφώσουμε τη δίκαιη θέση της EIMC ως κορυφαίο, προοδευτικό και φιλικό προς το περιβάλλον πάροχο ιατρικών υπηρεσιών σε παγκόσμια κλίμακα. Προσφέροντας 24ωρη φροντίδα μέσω των συνεργατών μας, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και απασχολώντας προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης, η EIMC προορίζεται να πρωταγωνιστήσει.

2nd section

EIMC Clinic

Ως κορυφαία κλινική ιατρικών υπηρεσιών, η EIMC παραμένει πιστή στην αποστολή της να βελτιώσει την ποιότητα της εύκολα προσβάσιμης υγειονομικής περίθαλψης για όλους, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Σε συνεργασία με τους εταίρους μας, στοχεύουμε να παρέχουμε ιατρική περίθαλψη που υπερβαίνει τα όρια του κλινικού πλαισίου, τηρώντας πάντα τις διεργασίες, τις διαδικασίες και τα συστήματα δημόσιας υγείας και ασφάλειας που ήδη υφίστανται. Επιθυμία μας, είναι να παρέχουμε εξαιρετική αλλά εύκολα προσβάσιμη προληπτική και αντιδραστική ιατρική φροντίδα, μέσω των συνεργατών μας στο Κυπριακό κοινό και μέσω αυτής, να βελτιώσουμε τα πρότυπα υγείας και την ευεξία για όλους.

We hope to provide exceptionally, yet easily accessible proactive and reactive medical care through our associates to the Cypriot public and, through that, improve health standards and wellbeing for all. It is our dream to create a better world for us and our children, and our promise is that we will work tirelessly to do so.

Περισσότερα

Οι ιατροί & οι υπηρεσίες μας

Γνωρίστε μας

Δρ.Μαρίνα Πασχαλίδου MD, Ph.D

Marina Paschalidou graduated from the Aristotle University of Thessaloniki with ...

Στέλιος Καραγιαννίδης, MD, Ph.D

Stelios Karayiannides was born in 1979 in Nicosia. He graduated from the Medical...

EIMC_KALOGERAS_GASTRO
Δρ. Δημήτρης Καλογεράς

Education Degree in Medical School, University of Patra, Greece Gastroenterology...

Παντελής Ξενοφώντος D.O. M.Ost MSc

Education Mr. Pantelis Xenophontos graduated from the University College of Oste...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΧΑΣ

Ο Χρήστος Βίχας είναι Κλινικός Διαιτολόγος με μεγάλη εμπειρία σε νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Χρήστος ειδικεύεται στις παθήσεις της υγείας του εντέρου και έχει εργαστεί με περισσότερους από 1000 ασθενείς που πάσχουν από τροφικές δυσανεξίες και γαστρεντερικά προβλήματα όπως Ευερέθιστο Έντερο, ΙΦΝΕ (Νόσο Κρον & Κολίτιδα), Ηπατικές νόσους, Ογκολογία και Παγκρεατίτιδα.

Δρ. Μανώλης Πετρίδης

Ο Δρ Πετρίδης έλαβε το πτυχίο ιατρικής από την ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου του Μιλάνου Ιταλίας (2001).

Δρ. Στέφανη Σωτηριάδου

Η Δρ. Στεφανία Σωτηριάδου είναι Σύμβουλος Γαστρεντερολογίας και Γενικής Εσωτερικής Παθολογίας.

Δρ. Στέλιος Ορφανίδης

Ο Δρ Στέλιος Ορφανίδης αποφοίτησε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας το 2006. Επέστρεψε στην Κύπρο, όπου έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Δρ. Γιώργος Πάνος

Ο Δρ Γεώργιος Ζ. Πάνος είναι Ειδικός Εσωτερικής Ιατρικής & Λοιμωδών Νοσημάτων (MD, PhD, DTM&H(Lon)), FRCP(Lon) Fmr Καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κύπρου & στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και κάτοχος Βιοϊατρικής Ηλεκτρονικής Πτυχίο Μηχανικού (BSc, CEng, MIET).

DR. Μιχάλης Ροβανιάς

Ο Δρ Μιχάλης Ροβανιάς έχει εμπειρία ως Senior Consultant με αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας στον κλάδο των νοσοκομείων και της υγείας. Ειδικευμένος στην Τεχνολογία Πληροφορικής Υγείας (HIT), στην Κλινική Έρευνα, στην Εντατική Φροντίδα, στην Ιατρική Εκπαίδευση και στα Νοσοκομεία.

Δρ. Μαριλένα Σόλωνος Χαραλάμπους

Η Δρ Μαριλένα Σόλωνος είναι Ρευματολόγος και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανε την ειδικότητά της στη Ρευματολογία στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Αθηνών.

Δρ. Φοινικούλα Σπύρου

Dr. Finikoula Spyrou is a specialist in Dermatology, Venereology, and Cosmetolog...

DR. Απόστολος Φουντάς

Ο Δρ. Απόστολος Φούντας αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βάρνας.

DR. Ανδρέας Λιβέρης

Ο Δρ Ανδρέας Λιβέρης είναι Σύμβουλος Αλλεργιολόγος τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Σπούδασε στο Université Pierre & Marie Curie, Paris VI και εκπαιδεύτηκε στην Αλλεργιολογία στο Rothschild Hospital.

Δρ. Ηλίας Πορφυρίδης

Ο Δρ. Ηλίας Πορφυρίδης, γεννημένος το 1975, ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία στο 1ο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας και Πνευμονολογικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009 και έλαβε το διδακτορικό του το 2011.

Δρ. Άγγελος Ρήγας

Ο Δρ. Άγγελος Ρήγας είναι Επαγγελματίας στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης με ειδικότητα στην Αναπνευστική Ιατρική και την Εντατική Θεραπεία.

Δρ. Κοντοζή Λούης

Ο Δρ Λούης Κοντοζής σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Friedrich-Wilhelms της Βόννης στη Γερμανία και έκανε την ειδικότητά του στο Πανεπιστήμιο του Witwatersrand, Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική.

DR. Λάμπρου Σοφοκλής

Ο Δρ. Σοφοκλής Λάμπρου σπούδασε στο Pavlov First State Medical University της Αγίας Πετρούπολης, Ρωσία.

Join Our Team

Ένα υπέροχο μέρος για εργασία. Μια προσωπική σχέση με την ιατρική αριστεία.

Γιατί να μας επιλέξετε

Ένα κορυφαίο ιατρικό ίδρυμα, πιστό στην αποστολή του να ανεβάσει τα πρότυπα υγειονομικής περίθαλψης στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Αυτό είναι που περιγράφει καλύτερα την EIMC, μια καινοτόμο κλινική ιατρικών υπηρεσιών που μέσω των συνεργατών της, παρέχει γρήγορη, αποτελεσματική, υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλους. Αποκορύφωμα ιατρικής αριστείας, το EIMC χρησιμοποιεί τεχνολογία και εξοπλισμό αιχμής, προσφέροντας ότι το καλύτερο στην περίθαλψη ασθενών. Η ομάδα και οι συνεργάτες μας, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, διαθέτουν υψηλή κατάρτιση και παρέχουν ιατρικές συμβουλές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο της EIMC για να δείτε την ολοκληρωμένη γκάμα των υπηρεσιών μας και να ανακαλύψετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

11

12

11

1200

Οι υπηρεσίες μας

Επικοινωνείστε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες ή για ραντεβού, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας

    elGreek