EIMC_KALOGERAS_GASTRO

Δρ. Δημήτρης Καλογεράς

Εκπαίδευση

-Πτυχίο Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Πατρών

-Τίτλος ειδικότητας Γαστρεντερολογίας (απόφαση Δ/νσης Υγείας και Δημ. Υγιεινής – Νομαρχίας Αθηνών )

-Ευρωπαϊκό δίπλωμα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας, Επιτροπή Εκπαίδευσης του European Board of Gastroenterology and Hepatology της European Union of Medical Specialists (EUMS)

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ -1991 : Ανάληψη θέματος Διδακτορικής Διατριβής με αντικείμενο την Παθοφυσιολογία του Ανώτερου Πεπτικού
Ειδίκευση

Ο Δρ. Καλογεράς εξειδικεύεται με την διερεύνηση προβλημάτων του πεπτικού συστήματος διενεργώντας ενδοσκοπικές διαγνωστικές εξετάσεις ( γαστροσκόπηση , κολονοσκόπηση ) που αφορούν την πρόληψη – αντιμετώπιση γαστρεντερολογικών παθήσεων . Στο φάσμα των επιστημονικών του ενδιαφερόντων περιλαμβάνονται η αξιολόγηση και αντιμετώπιση νοσημάτων του πεπτικού συστήματος , των χοληφόρων , παγκρέατος και ήπατος . Επίσης συμπεριλαμβάνονται η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση , το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου , οι φλεγμονώδεις νόσοι του εντέρου και παθήσεις του οισοφάγου . Γίνεται εκτίμηση του ιατρικού ιστορικού του ασθενούς και όπου απαιτούνται διενεργούνται ενδοσκοπικές πράξεις , όπως κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση με χρήση τεχνολογίας High Definition και παρέχεται η κατάλληλη θεραπεία ανάλογα με τα συμπτώματα και τα ενδοσκοπικά ευρήματα .

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

-Ιδιωτικό Ιατρείο Αθήνα

-Επιστημονικός Συνεργάτης σε Νοσοκομεία – Κλινικές ( Νοσοκομείο Υγεία Αθηνών , Ευρωκλινική Αθηνών , Metropolitan Hospital , Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου )
-Επιστημονικός Συνεργάτης σε ασφαλιστικούς φορείς ( θεράπων ιατρός γαστρεντερολόγος στην τοπική μονάδα Υγείας – ΙΚΑ Περιστερίου και θεραπευτής Ιατρός Γαστρεντερολόγος στον ΟΑΕΕ Αθήνας )
-Γαστρεντερολογική Κλινική 1ου Νοσοκομείου ΙΚΑ
-Παθολογική Κλινική Γενικού Νοσοκομείου Άργους
-Υπηρεσία Υπαίθρου , Κέντρο Υγείας Ψαχνών , Νοσοκομείο Χαλκίδας
-Στρατιωτική Θητεία , 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

-Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία
-Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος
-Ελληνική Ομάδα Μελέτης Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου (ΕΟΜΙΦΝΕ)
-Ελληνική Εταιρεία Μελέτης του Ελικοβακτηριδίου και των λοιπών Λοιμώξεων Πεπτικού (ΕΕΜΕΛΟΠ)
-Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος
-Γαστρεντερολογική Εταιρεία Κύπρου

ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Ενδοσκοπική γαστρεντερολογία
Διαταραχές οισοφάγου
Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
Ηπατολογία
Φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου
Ογκολογία πεπτικού
Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου ( Σπαστική Κολίτιδα )
Πεπτικό έλκος
Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού ( Διάγνωση – Θεραπεία – Αντιμετώπιση)
Γαστρίτιδα
Πολύποδες πεπτικού
Εκκολπωμάτωση παχέος εντέρου
Αιμορροΐδοπάθεια
Χολολιθίαση
Παθήσεις παγκρέατος
Σύνδρομο δυσαπορρόφησης

 

Pantelis Xenophontos D.O.

Εκπαίδευση

Ο κ. Παντελής Ξενοφώντος αποφοίτησε από το University College of Osteopathy στο Λονδίνο το παλαιότερο Οστεοπαθητικό Κολλέγιο στην Ευρώπη και μετεκπαιδεύτηκε στον Ιατρικό Βελονισμό. Ασκήθηκε σε διάφορες κλινικές στο Λονδίνο όπου ίδρυσε την κλινική PXOsteopathy and Sports Injury το 2014. https://www.pxosteopathy.com/

Το πάθος του για τον αθλητισμό τον οδήγησε να συνεχίσει τις σπουδές του στον τομέα της αθλητικής ιατρικής. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό στην Αθλητιατρική, την Άσκηση και την Υγεία από το University College του Λονδίνου (UCL) ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια στον τομέα της ιατρικής στην Ευρώπη.

Ο κ. Ξενοφώντος πρόσφατα μετακόμισε στην Κύπρο και εντάχθηκε στην κλινική EIMC.

 

Ειδίκευση

Η Οστεοπαθητική περιλαμβάνει κλινική φροντίδα του νευρο-μυοσκελετικού συστήματος, το οποίο αποτελείται από τα οστά, τους μύες, τα νεύρα και άλλους ιστούς που υποστηρίζουν το σώμα μας και ελέγχουν τις κινήσεις του.

Οι Οστεοπαθητικοί χρησιμοποιούν το ατομικό σας ιατρικό ιστορικό και περιβαλλοντικούς παράγοντες για να κατανοήσουν τη βασική αιτία του πόνου σας για να αναπτύξουν ένα εξατομικευμένο σχέδιο που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τον πόνο σας και να κινηθείτε καλύτερα.

Προσφέρει Οστεοπαθητική θεραπεία που μπορεί να περιλαμβάνει οποιονδήποτε συνδυασμό Χειροκίνητης Θεραπείας (τεχνικές χειραγώγησης, κινητοποίησης ή νευρομυϊκών τεχνικών, μασάζ μαλακών ιστών), Θεραπευτικών Τεχνικών Βελόνων και Προγράμματος Κλινικής Άσκησης. Η θεραπεία είναι προσαρμοσμένη σε κάθε άτομο και ενθαρρύνεται μέσω συμβουλών σχετικά με τη στάση του σώματος, τον τρόπο ζωής και βοήθεια σε προβλήματα που σχετίζονται με το στρες. Αυτή η κλινική συμβουλή στοχεύει να βοηθήσει τους ασθενείς να κατανοήσουν τη φύση των προβλημάτων τους, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες το συντομότερο δυνατό.

 

Εμπειρία

Κατά τη διάρκεια της οστεοπαθητικής εκπαίδευσής του, εργάστηκε ως μέρος των κοινοτικών κλινικών του πανεπιστημίου που προσφέρουν θεραπεία για όσους υποφέρουν από πόνο και μυοσκελετικές κακώσεις σε οίκους ηλικιωμένων, ιατρεία GP, εγκαταστάσεις αστέγων και το Royal Free Hospital (Λονδίνο).

Είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί στενά με ελίτ αθλητές που αγωνίζονταν σε αγώνες στίβου και αντοχής. Μερικοί από τους οποίους έχουν εκπροσωπήσει τις χώρες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του RIO 2016. Συμμετείχε σε μια σειρά από εκδηλώσεις που προσφέρουν κάλυψη πίστας, συμπεριλαμβανομένων των Αγώνων κλειστού στίβου του Λονδίνου, του Πρωταθλήματος Αγγλίας U23&U20 & των Ευρωπαϊκών Δοκιμών και ήταν μέλος της ιατρικής ομάδας που ταξίδεψε με τους αθλητές για το διεθνές προπονητικό τους στρατόπεδο.

Παρείχε επίσης καθοδήγηση και υποστήριξη φοιτητών οστεοπαθητικής και προσκλήθηκε ως εξωτερικός εξεταστής σε εξετάσεις φοιτητών οστεοπαθητικής τελευταίας χρονιάς.

Οι ασθενείς του κυμαίνονται από εργαζόμενους γραφείου και λάτρεις της φυσικής κατάστασης έως έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένους. Θεραπεύει και διαχειρίζεται τακτικά ασθενείς που τους αρέσει να ασκούνται και να συμμετέχουν σε αθλήματα, όπως τρέξιμο (μαραθώνιος), ποδηλασία, χορός, Crossfit, τένις, πολεμικές τέχνες και ποδόσφαιρο.

 

Ο κ. Παντελής Ξενοφώντος είναι εγγεγραμμένος και μέλος στα:

 • Κυπριακό Οστεοπαθητικό Συμβούλιο (COC CY)
 • Γενικό Οστεοπαθητικό Συμβούλιο (GOsC UK)
 • Ινστιτούτο Οστεοπαθητικής (iO)
 • Σύλλογος Οστεοπαθητικής Αθλητικής Φροντίδας (OSCA)
 • British Association of Sports and Exercise Medicine (BASEM)

 

Είναι παράνομο να αποκαλείτε τον εαυτό σας οστεοπαθητικό, εκτός εάν έχετε τα προσόντα και εγγραφείτε στο Κυπριακό Οστεοπαθητικό Συμβούλιο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΧΑΣ

Ο Χρήστος Βήχας είναι Κλινικός Διαιτολόγος με μεγάλη εμπειρία σε νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Χρήστος ειδικεύεται στις παθήσεις της υγείας του εντέρου και έχει εργαστεί με περισσότερους από 1000 ασθενείς που πάσχουν από τροφικές δυσανεξίες και γαστρεντερικά προβλήματα όπως Ευερέθιστο Έντερο, ΙΦΝΕ (Νόσο Κρον & Κολίτιδα), Ηπατικές νόσους, Ογκολογία και Παγκρεατίτιδα.

Έχει επίσης μεγάλη εμπειρία με ασθενείς που χρειάζονται σίτιση με σωλήνα καθώς έχει εργαστεί για πάνω από 3 χρόνια στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Παρά το πάθος του για τις γαστρεντερικές παθήσεις, θέλει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς να βελτιώσουν την υγεία τους, να αισθάνονται πιο άνετα με το φαγητό και να εμπιστεύονται το σώμα τους.

Είναι εδώ για να βοηθήσει από ασθενείς με τις πιο περίπλοκες παθήσεις μέχρι ασθενείς που στοχεύουν σε μικρή απώλεια βάρους.

Ειδικεύεται:

 • Ευερέθιστο Έντερο & SIBO
 • Λειτουργικές Διαταραχές του Εντέρου
 • Διατροφικές Αλλεργίες σε παιδιά και ενήλικες
 • Πεπτικές διαταραχές (ΕοΕ, Κοιλιοκάκη, ΓΟΠ, ΙΦΝΕ και άλλα!!)
 • Χρόνια Παγκρεατίτιδα
 • Λιπαρό συκώτι
 • Απώλεια βάρους
 • Προετοιμασία και προγραμματισμός γεύματων
 • Ογκολογία
 • Πολυκιστικές Ωοθήκες και υγεία των γυναικών

Δρ. Ηλίας Γκατζόλης Σάμιος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

10/2003: Πτυχίο Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ancona, Ιταλία.

10/2008: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας,
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Πάτρα.

10/2010: Ειδικότητα Γενικής Ιατρικής Νοέμβριος 2010, Αθήνα.

2010 / Ιταλία: Δίπλωμα Μεσοθεροπείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

06/2022-σήμερα: Οικογενειακός Ιατρός, EIMC clinic, Λευκωσία, Κύπρος

21/04/2020 – σήμερα: Υπεύθυνος Ιατρός συστήματος τηλεατρικής MediOn της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
of INTERAMERICAN INSURANCE COMPANY

20/07/2020 – 05/2022: Emergency Doctor at the Athenian Clinic, on duty
responsible 24-hour shift.

02/08/2011 – 05/2022: Private General Practitioner, El. Venizelou 20, Melissia,
Attica.

07/04/2011 – 18/06/2020: Scientific Officer at the Regency Clinic
Casino Mont Parnes.

08/08/2010 – 11/01/2011: General Practitioner (in the extension of specialization)
at K.Y. Vyronas Attikis (branch of “GNA Ippokratio” Athens), in the Department of Chronic Diseases Management as well as in the Emergency Department during the on-call time.

08/08/2006 – 07/08/2010: Specialist in General Medicine during a four-year specialization program at “GNA Ippokratio”, Athens, of which:
HEALTH CENTER 10 MONTHS PSYCHIATRIC 3 MONTHS
PATHOLOGY 6 MONTHS OBSTETRIC GYNECOLOGY 3 MONTHS
CARDIOLOGY 4 MONTHS ENT 2 MONTHS
GENERAL SURGERY 4 MONTHS DERMATOLOGY 2 MONTHS
PEDIATRIC 4 MONTHS METH 2 MONTHS
ORTHOPEDICS 3 MONTHS MICROBIOLOGY 2 MONTHS
RADIOLOGY 1 MONTH

05/12/2005 – 30/06/2006: Sessional Doctor- Disability Analyst, for Atos
Origin-Medical Services, Nottingham, United Kingdom.
17/3/2005 – 10/11/2005: Doctor of Amateur Football Games
of the EPSA federation.

26/02/2004 – 26/02/2005: Unit Doctor, during compulsory military service, providing Primary Care
Health with military health coverage and political staff, Didymoteicho / Athens.

 

SEMINARS

May 2004: Basic Life Support / Automatic External Defibrillation (BLS), “Henry Dunant” Hospital (under the auspices of the European Resuscitation Council), Athens

September 2005: Advanced Trauma Life Support (ATLS), University Hospital of Patra

2005 – to date: Attendance of numerous Greek and international Seminars and Conferences with main subject of Primary Health Care

2010 – to date: Participation in a number of specialized hands-on seminars on Aesthetic Medicine

MEDICAL ASSOCIATIONS

• Registered in the Pancyprian Medical Association
• Registered with the General Medical Council (GMC)
• Registered in the Medical Association of Athens
• Registered in the Hellenic Association of General Medicine

• Vice President of the Mesotherapy Society of Greece (founding member)

LANGUAGES

Αγγλικά

Italian

Greek

 

 

Δρ. Μανώλης Πετρίδης

Ο Δρ Πετρίδης έλαβε το πτυχίο ιατρικής από την ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου του Μιλάνου Ιταλίας (2001).
Eξειδικεύεται στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές στη Χειρουργική Σπονδυλικής Στήλης,
στις νέες τεχνολογίες και τεχνικές και είναι πλήρως εκπαιδευμένος στην αντιμετώπιση τραύματος Εγκεφάλου και Σπονδυλικής Στήλης, στην
Νευροογκολογία και στην εντατική παρακολούθηση ασθενών με νευροχειρουργική βλάβη.

Δρ. Στέφανη Σωτηριάδου

Η Δρ Στεφανία Σωτηριάδου είναι Σύμβουλος Γαστρεντερολογίας και Γενικής Εσωτερικής Παθολογίας.

Αποφοίτησε με πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ το 2006. Ολοκλήρωσε όλη την εκπαίδευσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάστηκε εκεί ως Σύμβουλος στο NHS.

Έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση παθήσεων που σχετίζονται με τη γαστρεντερολογία, όπως η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, η νόσος του Crohn και η ελκώδης κολίτιδα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, η κοιλιοκάκη κ.λπ., την ηπατολογία και σε ενδοσκοπήσεις (Διαγνωστική και Θεραπευτική Γαστροσκόπηση και Κολονοσκόπηση).

Η Δρ Σωτηριάδου πιστεύει στην έρευνα και έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα. Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε Εθνικά και Διεθνή συνέδρια και είναι δημοσιευμένη συγγραφέας. Πιστεύει στη σημασία της συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης και παρακολουθεί συνέδρια με φυσική και διαδικτυακή παρουσία για να διασφαλίσει ότι ακολουθεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις και οδηγίες.

Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της ασχολήθηκε με τη διδασκαλία και την εκπαίδευση και ήταν η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στην προηγούμενη δουλειά της. Έχει διδάξει και είναι εξεταστής γιατρών, φοιτητών ιατρικής και συναφών επαγγελματιών υγείας.

Η Δρ. Σωτηριάδου είναι Μέλος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, της Κυπριακής & Βρετανικής Εταιρείας Γαστρεντερολογίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών και του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου.

Δρ. Στέλιος Ορφανίδης

EDUCATION:

Ο Δρ Στέλιος Ορφανίδης αποφοίτησε από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας το 2006. Επέστρεψε στην Κύπρο, όπου έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

He moved to Sweden where he completed his specialty in Geriatrics at the Södra Älvsborg Hospital. During his training he worked regularly at the Osteoporosis Clinic and was successful in the ISCD (International Society of Clinical Densitometry) exams thus obtaining the title of CCD (Certified Clinical Densitometrist) which allows him to investigate and accurately interpret radiology findings and then recommend the appropriate treatment for Osteoporosis. Dr. Orphanides also holds an MSc in Dementia from the University Hospital Karolinska in Sweden and has been awarded the title of ‘Silvialäkare’ (Doctor of Queen Sylvia of Sweden) which is the highest title awarded for work done in the field of dementia in Sweden.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Ο Δρ Στέλιος Ορφανίδης (MD, MSc, CCD) είναι Senior Consultant Γηριατρικής στη Σουηδία και ειδικεύεται στον τομέα της Γηριατρικής και συγκεκριμένα στην Άνοια και την Οστεοπόρωση. Είναι επικεφαλής της Κλινικής Μνήμης στην περιοχή Älvsborg της Νότιας Σουηδίας.

 ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του, προήχθη σε Senior Consultant στη Γηριατρική και διορίστηκε Επικεφαλής της Κλινικής Μνήμης όπου πραγματοποίησε εξειδικευμένη έρευνα για τις διαταραχές της άνοιας για την περιοχή Södra Älvsborg στη Νότια Σουηδία. Εργάστηκε επίσης ως Γηριατρικός Φροντιστής σε γηριατρικά ιατρικά κέντρα και ήταν επίσης υπεύθυνος για την παροχή εξειδικευμένης κατ' οίκον ιατρικής φροντίδας σε ηλικιωμένους ασθενείς. Ο Δρ Στέλιος Ορφανίδης μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένη έρευνα για την άνοια και την οστεοπόρωση, καθώς και συμβουλές για ηλικιωμένους ασθενείς. Södra Älvsborg in Southern Sweden. He also worked as a Geriatric Caregiver in geriatric medical centers and was also responsible for providing specialized home medical care for elderly patients. Dr. Stelios Orphanides can offer specialized research for dementia and osteoporosis, as well as advice for elderly patients.

Δρ. Γιώργος Πάνος

Ο Δρ Γεώργιος Ζ. Πάνος είναι Ειδικός Εσωτερικής Ιατρικής & Λοιμωδών Νοσημάτων (MD, PhD, DTM&H(Lon)), FRCP(Lon) Fmr Καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κύπρου & στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και κάτοχος Βιοϊατρικής Ηλεκτρονικής Πτυχίο Μηχανικού (BSc, CEng, MIET). Εκπαιδεύτηκε στην Εσωτερική Παθολογία & Λοιμωξιολογία στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Νοσοκομείο Λαϊκό, Αθήνα. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Σύμβουλος Ειδικευόμενος Ιατρός / Λοιμωξιολόγος & Προϊστάμενος Μονάδας HIV – Ειδικών Λοιμώξεων, Γενικό Νοσοκομείο Πεντέλης, Αθήνα. Επίκουρος Καθηγητής, Αναπληρωτής Καθηγητής και Καθηγητής (εκλεγμένος) Παθολογίας & Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Υπηρέτησε ως Senior Registrar – Junior Consultant στο Dept. of Infection & Tropical Medicine, Birmingham Heartlands Hospital, UK και ως Clinical Research Fellow στο Chelsea & Westminster Hospital, St. Stephen’s Centre, Λονδίνο. Συμμετείχε σε πολυάριθμες εθνικές και διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες ως κύριος ερευνητής και συμμετέχει σε περισσότερες από 139 δημοσιεύσεις που αναφέρονται στο pubmed. Έχει συγγράψει πολλά ιατρικά εγχειρίδια καθώς και κεφάλαια σε βιβλία. Συμμετέχει ως συντακτική ομάδα και είναι κριτής σε μια σειρά ιατρικών και βιοϊατρικών περιοδικών μηχανικής και συμμετέχει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ηλεκτρονικού αρχείου υγείας (eHR). Έχει υπηρετήσει ως Ιατρός, για την Ολυμπιακή Ομάδα Κύπρου 2020, Τόκιο, Ιαπωνία.

DR. Μιχάλης Ροβανιάς

Ο Δρ. Μιχάλης Ροβανιάς έχει εμπειρία ως Senior Consultant με αποδεδειγμένο ιστορικό εργασίας στον κλάδο των νοσοκομείων και της υγείας. Ειδικευμένος στην Τεχνολογία Πληροφορικής Υγείας (HIT), στην Κλινική Έρευνα, στην Εντατική Φροντίδα, στην Ιατρική Εκπαίδευση και στα Νοσοκομεία. Ισχυρός επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης με εξειδίκευση στην Εσωτερική Ιατρική, Πνευμονολογία – Επεμβατική Πνευμονολογία και Ογκολογία Θώρακος με εστίαση στην Ιατρική από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lund – Karlskrona BLS Hospital Σουηδία.

Δρ. Μαριλένα Σόλωνος Χαραλάμπους

Η Δρ. Μαριλένα Σόλωνος είναι Ρευματολόγος και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έκανε την ειδικότητά της στη Ρευματολογία στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Αθηνών.